Coaching en training 

Voor kinderen en jongeren

Hier vind je een overzicht van mijn aanbod in een notendop.

Graag kom ik met je in Contact om samen te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen. 

Ik geloof in maatwerk. 


Individuele begeleiding

voor kinderen en jongeren


Op sociaal en emotioneel gebied begeleid ik kinderen en jongeren.

We starten daarbij altijd vanuit een Talentgesprek of een Talentenscan. We gaan op zoek wat jou jij maakt.  We gaan samen ontdekken welke Talenten jij allemaal bezit. Vanuit positiviteit gaan we opzoek naar oplossingen voor de dingen die je nog moeilijk en lastig vindt. Graag betrekken we daarbij alle mensen die voor jou belangrijk zijn.

Daarnaast ondersteun ik ook kinderen in het versterken van hun schoolse vaardigheden zoals lezen, rekenen, plannen en organiseren en het trainen van je werkgeheugen.

Na een intake gesprek doe ik jullie een voorstel op maat. Mijn streven daarbij is kortdurende trajecten te lopen van een aantal weken.

Denk je soms "Ik kan dat niet..." of "Mij gaat dit toch niet lukken..." of "Ik ben toch niet goed genoeg.."

Dan nodig ik je graag uit om samen met je opzoek te gaan waar dit gevoel vandaan komt. Wellicht ontdekken we wel hele mooie dingen over jezelf.

Mocht je gewoon nieuwsgierig zijn geworden naar de Talenten die jij bezit. Neem ook dan Contact met me op. Ik kijk er naar uit je te laten verwonderen.Er zijn van die momenten dat je het even niet meer weet. Je bent boos, verdrietig, stil en zoveel meer, maar weet niet precies wat er is. De methode gevoelsverkenner van Greetje Welten kan je helpen te ontrafelen wat er speelt en je laten inzien wat je op dit moment nodig hebt.

Een mooie, laagdrempelige manier om jouw gevoelslandschap in beeld te brengen, stap je mee in de luchtballon? Dan gaan we samen op avontuur.

Trainingen voor kinderen en jongeren

veerkracht en weerbaarheidstrainingen

Blij met Mij trainingen en Be More Me training zijn voor kinderen/jongeren en hun ouders. Deze geef ik in groepsverband samen met mijn collega Suzanne Pieters. 

Klik maar eens op de afbeelding voor meer informatie.

Zie je meer in een individuele begeleiding met het Blij met Mij gedachten goed? Ook dat kan, neem   Contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden voor een individueel traject.


Bikkels is een training die zowel in groepsverband als individueel gegeven kan worden. 

Deze is vooral gericht om meer zelfvertrouwen zodat je sterk en stevig in het leven kunt staan. Daarnaast zijn er ook trainingen speciaal voor kinderen die de overstap gaan maken naar het Middelbaar Onderwijs.

Wist je dat je deze training ook individueel online kunt volgen samen met je ouders?

Klik maar eens op de afbeelding voor meer informatie.Alle trainingen biedt ik aan op verschillen locaties in de regio, op een school/ zorginstelling of thuis

Welk talent heb jij?

©2024 Tasch Coaching en Training, Eindhoven, KVK nr: 77205979, BTW nr: NL003164141B64 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin