Mijn aanbod voor jouw organisatie.

Hier vind je een overzicht van mijn aanbod in een notendop.

Graag kom ik met je in Contact om samen te bespreken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. 

Ik geloof in maatwerk. 

Voor organisaties in het onderwijs en kinderopvang

Graag neem ik een team mee in het maken van een sterkere verbinding met de kinderen/jongeren waarmee zij werken, hun ouders en elkaar.

Samen zorgen we voor naar meer balans. We gaan opzoek naar jullie sterke punten en zetten jullie natuurlijke Talenten in de schijnwerpers. Dit vergroot het zelfvertrouwen en maakt je als groep, als klas en als team nog sterker.

Ik kan jullie verder helpen in het het versterken van de groepsdynamiek binnen je school of organisatie. Jullie ondersteunen in meer Talentgericht werken, maar ook in de zoektocht naar de verbinding met ouders en opvoeders.

De vorm waarin dit mogelijk is, is heel divers oa. workshops, studiemoment of ouderavonden en opleidingen.

Tevens is het mogelijk om vanuit mijn ervaring als Intern Begeleiders professionals te ondersteunen en te coachen in hun werkzaamheden. Ik kijk graag met je mee! 

Ook het meedenken over een educatief en professioneel pakket voor het onderwijs valt binnen de mogelijkheden.

Via de methode Rust in de Klas leren kinderen en leerkrachten op een eenvoudige, praktisch toepasbare manier hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen. Na de kortdurende rustoefeningen (naar keuze ook digitaal) kunnen kind en leerkracht weer ontspannen en met hernieuwde energie en focus de dag hervatten.

Wanneer een school kiest voor Rust in de Klas komt er wekelijks een kwartier een Rustexpert in de groep om Rustoefeningen aan te bieden (door kinderen ook wel relaxoefeningen genoemd). Een kwartier is voldoende om twee nieuwe oefeningen aan te leren en qua tijdsinvestering ook voor leerkrachten prima in te passen in hun volle rooster. De aangeboden oefeningen zijn met behulp van aansprekende eenvoudige leskaarten gemakkelijk in te zetten in de groep. De Rustexpert komt drie maanden elke week op een vaste dag en verzorgt tien lessen. Hierna volgt een korte periode waarin de leerkracht zelfstandig de oefeningen gaat laten wortelen in de dagelijkse praktijk. Na deze periode kan de Rustexpert optioneel nog eenmalig terugkomen voor zes weken, voor een opfrisperiode met nieuwe oefeningen!

Wil je er meer over weten, neem contact met me op!

Praten over wat je voelt en hoe je ermee omgaat is veelal een onderbelicht thema in het onderwijs. Dit terwijl het een grote rol speelt in het algemene welbevinden van leerlingen, in groepsprocessen en leerprestaties. Met de GevoelsVerkenner® methodiek, ontwikkeld door psychosociaal counselor, kinder- en jongerencoach en auteur Greetje Welten, kun je laagdrempelig gesprekken en processen m.b.t. gevoelens op gang brengen met zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Het inzetten van deze methodiek geeft verrassend snel helderheid en inzichten.

Als kinderen in een groep de verschillende verkenners eigen hebben gemaakt, kunnen ze gevoelens gemakkelijker bij zichzelf en de ander herkennen. Dit geeft meer begrip voor elkaar en versterkt de verbinding in de klas. Hetgeen helpend is voor het creëren van een positief en veilig groepsklimaat. Het inzetten van de methodiek vermindert de kans op onrust en bijvoorbeeld pestgedrag in een groep. Leerlingen voelen zich gezien, begrepen en kunnen passend ondersteund worden.

Ik laat je met plezier zien wat deze methodiek voor jouw school of groep kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie  

Welk talent heb jij?

©2024 Tasch Coaching en Training, Eindhoven, KVK nr: 77205979, BTW nr: NL003164141B64 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin