Mijn aanbod voor jou.

Hier vind je een overzicht van mijn aanbod in een notendop.

Graag kom ik met je in Contact om samen te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen. 

Ik geloof in maatwerk. 

Voor organisaties in het onderwijs, zorg en opvang

Graag neem ik een team mee in het maken van een sterkere verbinding met de kinderen/jongeren waarmee zij werken, hun ouders en elkaar.

Samen zorgen we voor naar meer balans. We gaan opzoek naar jullie sterke punten, jullie Talenten en zetten deze in de schijnwerpers zetten. Dit vergroot het zelfvertrouwen en maakt je als groep, als klas en als team nog sterker.

Ik kan jullie verder helpen in het het versterken van de groepsdynamiek binnen je school of organisatie. Jullie ondersteunen in meer Talentgericht werken, maar ook in de zoektocht naar de verbinding met ouders en opvoeders/

De vorm waarin dit mogelijk is, is heel divers oa. workshops, studiemoment of ouderavonden en opleidingen.

Tevens is het mogelijk om vanuit mijn ervaring als Intern Begeleiders professionals te ondersteunen in hun werkzaamheden. Ik kijk graag met je mee! 

Ook het meedenken over een educatief en professioneel pakket voor het onderwijs valt binnen de mogelijkheden.

Individuele begeleiding

voor kinderen en jongeren


Op sociaal en emotioneel gebied begeleid ik kinderen en jongeren.

We starten daarbij altijd vanuit een Talentgesprek of een Talentenscan. We gaan op zoek wat jou jij maakt.  We gaan samen ontdekken welke Talenten jij allemaal bezit. Vanuit positiviteit gaan we opzoek naar oplossingen voor de dingen die je nog moeilijk en lastig vindt. Graag betrekken we daarbij alle mensen die voor jou belangrijk zijn.

Daarnaast ondersteun ik ook kinderen in het versterken van hun schoolse vaardigheden zoals lezen, rekenen, plannen en organiseren en het trainen van je werkgeheugen.

Na een intake gesprek doe ik jullie een voorstel op maat. Mijn streven daarbij is kortdurende trajecten te lopen van een aantal weken.


Denk je soms "Ik kan dat niet..." of "Mij gaat dit toch niet lukken..." of "Ik ben toch niet goed genoeg.."

Dan nodig ik je graag uit om samen met je opzoek te gaan waar dit gevoel vandaan komt. Wellicht ontdekken we wel hele mooie dingen over jezelf.

Mocht je gewoon nieuwsgierig zijn geworden naar jou Talenten. Neem ook dan Contact met me op. Ik kijk er naar uit je te laten verwonderen.

Trainingen voor kinderen en jongeren

veerkracht en weerbaarheidstrainingen

Blij met Mij trainingen en Be More Me training zijn voor kinderen/jongeren en hun ouders. Deze geef ik in groepsverband samen met mijn collega Suzanne Pieters. 

Klik maar eens op de afbeelding voor meer informatie.

Zie je meer in een individuele begeleiding met het Blij met Mij gedachten goed? Ook dat kan, neem   Contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden voor een individueel traject.


Bikkels is een training die zowel in groepsverband als individueel gegeven kan worden. 

Deze is vooral gericht om meer zelfvertrouwen zodat je sterk en stevig in het leven kunt staan. Daarnaast zijn er ook trainingen speciaal voor kinderen die de overstap gaan maken naar het Middelbaar Onderwijs.

Wist je dat je deze training ook individueel online kunt volgen samen met je ouders?

Klik maar eens op de afbeelding voor meer informatie.Alle trainingen biedt ik aan op verschillen locaties in de regio, op een school/ zorginstelling of thuis

Welk talent heb jij?

©2021 Tasch Coaching en Training, Eindhoven, KVK nr: 77205979, BTW nr: NL003164141B64 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin