Ervaringen van anderen

Wat mensen zeggen...

Voor onze stichting heb je de training Klimaat van aandacht in jeugdsport, onderwijs en jeugdzorg gegeven, Het is altijd fijn om met jou samen te werken. Jij brengt deskundigheid, vakmanschap en een positieve grondhouding mee. Je kijkt altijd naar wat er wel kan en brengt zo mensen in beweging. Op weg naar ontwikkeling om steeds meer naar kinderen en jongeren te kijken vanuit hun talenten.

Alles wat je doet, doe je vanuit dat vertrekpunt.

Dank voor de fijne samenwerking..

Stichting Vergeten Kind

Renate van Dorst, Concept en Programma ontwikkelaar

Natascha is een fijn mens om mee samen te werken. Iemand waar je je makkelijk bij op je gemak voelt en die echt naar je luistert. Natascha is voor mij een inspiratiebron geweest met verhalen over projecten waaraan ze heeft gewerkt en alle kennis die ze heeft gedeeld. Haar visie op onderwijs, leerkrachten en leerlingen vind ik ontzettend mooi. Daar kunnen veel scholen nog iets van leren. 

Onderwijsland

Terris Borger, leerkracht

Je hebt mij/ons jaren vanuit jouw expertise gecoacht en begeleidt. Jouw kennis over het basisschoolkind met al zijn aspecten is groot. Jij kijkt altijd vanuit het welzijn en welbevinden voor het kind. Voor mij/ons als leerkracht/IB-er stond je klaar met adviezen, tips en ideeën.

Super fijn!

Mariaschool Someren

Ellen Smits, IB-er

Natascha is zeer gedreven met veel kennis van zaken. Ze weet iedereen te inspireren en mee te krijgen, staat heel natuurlijk voor een groep. Ze ziet en hoort iedereen en neemt ze serieus. Ze straalt een bepaalde rust uit die heel prettig is. Ze heeft in korte tijd ons team in Kenia opgeleid tot volwaardige zelfstandige trainers! 

Rise Up Now

Linda Kragtwijk, Co-founder 

©2024 Tasch Coaching en Training, Eindhoven, KVK nr: 77205979, BTW nr: NL003164141B64 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin